Egelog Nakliyat

"Profesyonel Taşımacılık Hizmetleri"

ÇAĞRI MERKEZİ:

0216 496 41 05

E-POSTA ADRESİ:

info@egelognakliyat.com

KURUMSAL

KURUMSAL

Egelog Evden Eve Nakliyat 1990 yılından bu yana ilk kaliteden devama kadar geliştirdiği kalite ve hizmetiyle müşterilerine hizmet vermektedir! Paketleme hizmetinde kullanılan en yüksek kalitededir.Yeni evinize taşınan eşyalarınız, yeni konaklamanızda sanki hiç taşınmamış gibi düzenli ve düzenli hizmet verir.

İstanbul ve ilçelerinde uzun süredir aktif olarak taşıma hizmeti veren nakliye firmamız Egelog Nakliyat, şehrin en gözde firmalarından biridir. Faaliyete başladığımız ilk günden beri nakliye sektöründe istikrarlı bir şekilde büyüyoruz. Bunlar arasında hizmetlerimize kesintisiz olarak devam etmekteyiz. Evden eve taşıma, ofis ve işyeri taşıma, şehir içi ve şehirler arası ulaşım gibi bireysel hizmetlerin yanı sıra fabrika taşımacılığı, hastane taşımacılığı gibi ihtiyaçta da taşımacılık hizmetleri alabilirsiniz.

Profesyonel kapıdan kapıya taşıma hizmetleri için bölgenin önde gelen şirketiyiz. Teknolojideki gelişmeleri yakından takip ediyor ve sektörün gerisine düşmeden hizmetlerimize devam ediyoruz. En kaliteli malzemeler ve en iyi ustalar ile nakliyat hizmetlerinde güvenli hizmet vermeye devam ediyoruz. Sizi tüm sorumluluklardan kurtaran tamamen güvenilir bir nakliye hizmeti sunuyoruz.

Egelog Nakliyat olarak İstanbul’da evden eve sorunsuz nakliye hizmeti sunuyoruz. İstanbul’dan evinize en iyi ulaşım hizmetini bizden almanız mümkün. Size birçok hizmet ve avantaj sunar. Şirketimizin sunduğu avantajlardan yararlanmak için bizimle çalışın. Bizimle işbirliği yapmak için adreslerimizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Eve teslim hakkında bilgi aldıktan sonra size uygun bir tarihe randevu verilir, ardından uzman ekibimiz hareketinizi gerçekleştirir, tam tersine yorucu, meşakkatli ve yorucu bir süreç olmaktan çıkar.

Nakliyat Talebi

Teklif Alın